25 March 2014

a mini about the graphic design adventure

Hi! Today's post is all about my new mini and it's packed with photos! As the title says, it's about my new graphic design adventure I made for Papero Amo. Maybe I'm making too much fuss about it but I'm just so excited! I feel like graphic design could be THE thing I'm supposed to do in my life ... now that sounds dramatic :D but really, when you're thirty and you don't know what exactly you wanna do in your life, that's a bit frustrating.

So I'm pumped up about this design thing: I'm filling up my Etsy store with digital goodies, working on some custom orders (yay!!!), learning html (ugh) and designing and designing ... and SCRAPBOOKING!

Enough of chattering, here's the mini! A combination of what I love to do: design and scrapbook :) It's filled with not only photos of my desk or new folder for drawings but also some inspirational quotes that help me keep doing what I do. :) Enjoy!

scrapbooking mini album



scrapbooking mini albumscrapbooking mini albumscrapbooking mini albumscrapbooking mini albumscrapbooking mini albumscrapbooking mini albumscrapbooking mini albumscrapbooking mini albumscrapbooking mini albumscrapbooking mini albumscrapbooking mini albumscrapbooking mini albumscrapbooking mini album

ps: see the eyelets on the last photo? I finally got a new crop-a-dile!!! :D


pozn:toto nie je doslovný preklad, píšem od srdca :)

Ako ste si mohli prečítať v názve príspevku, alebo ako ste už mohli vidieť pri skrolovaní (tak sa to povie??) až tu dole, dnešný príspevok je plný fotografií nového mini albumu, ktorý som vytvorila pre Papero amo z ich marcového (alebo březnového) kitu :) Je o mojom novom dobrodružstve vo svete grafického dizajnu. Možno z toho robím veľkú vedu, ale pre mňa to veľa znamená. Stále sa hľadať ešte v tridsiatke totiž nie je nič povzbudzujúce, a preto ten pocit, že som sa možno konečne našla a že grafika by mohla byť tá cesta, po ktorej kráčať, je super :) A tak pracujem: postupne napĺňam môj Etsy obchodík digitálnymi vecičkami, dokončujem zopár zákazok pre zákazníkov (už čoskoro nový príspevok, kde vám ich rada ukážem :) ) a navrhujem... a okrem toho všetkého samozrejme nezabúdam na scrapbook! Dôkazom je aj tento nový minialbum - spojenie dizajnu a scrapbooku, dvoch mojich "naj" :)

Majte krásny týždeň! ♥

4 comments:

Thank you for your comment ♥