02 June 2016

london 2016

Už dlhšie sme si so súrodencami plánovali nejaký výletík. Vybrať si cieľovú destináciu nám netrvalo dlho. Z Popradu nelieta veľa letov, ale jeden z tých mála je aj Londýn. Nebolo nad čím rozmýšľať :-) 
Wizzair to zatiaľ istí, hlavný letuš mierne neprofesionálny :D ale za dve hodinky sme už boli v tom úžasnom meste s ešte úžasnejšou atmosférou.
Z Lutonu sme mali kúpené lístky do centra cez EasyBus, ak si kúpite včas, výjdu vás aj na 2 libry, čo je super cena. Ubytko zasa cez booking.com - apartmán za celkom fajn cenu, s telkou, kde sme si večer na chvíľu pozreli Star Trek so Spockom alebo McGyvera :-D Bol v pokojnej časti Islington, ešte vždy zóna metra 1. 
No a čo sme za tie tri dni stihli, to sme stihli. Hlavne pozrieť a odfotiť Big Bena, Westminster, London Bridge a tak. Dvaja najmladší bratia boli v Londýne prvýkrát, tak to sa musí :-) A čo som zas musela ja, to bolo 2x prejsť Oxford Street :-D Neshopingovala som zas až tak veľa, ale predsa niečo - mini haul z toho už čoskoro ako ďalší post :-) 
Tu je zopár fotečiek z nášho výletíku, bolo fajn, počasíčko tiež vyšlo, teším sa znova (lebo som nevošla do Superdrug! - to musím napraviť :-D)




//

Me, my sister and three of my four brothers decided we wanted to go on a little trip somewhere, just because. We didn't have to think too long to pick LONDON as our destination ^_^  Here are some pictures from our little adventure in that AMAZING city! (there´s something so special about London, but also Britain in general, that I can´t explain. If I was able to pick the nationality when I was born, I´d definitely go for British!!! lol - sorry for my sh*tty grammar, it´s not my mother language though, bouhuhuhuu :( )



2 comments:

  1. boží fotky, Luci, i takové převeliké upršené město je na tvých fotkách naprosto nádherné!

    ReplyDelete

Thank you for your comment ♥